• Informatie aanvragen
 

Laatste nieuws

I.v.m. vakantie is onze productie en montage van 5 tot 28 augustus gesloten

Onze showroom is alleen geopend na telefonisch afspraak. U kunt ons bereiken op 06 54 660 113.

SeGeKo viert haar 20 jaar jubileum

Al 20 jaar bouwt SeGeKo onderhoudsarme serres, veranda's, kozijnen en carports, met tevreden klanten en is uitgegroeid tot een van de grotere succesvolle serrebouwers in Nederland.

Het geheim achter dit succes is: luisteren naar de klantenwens, hoge/duurzame kwaliteit, totaal realisatie van ontwerp tot stukadoren.

Nieuw: Easyroof veranda

SeGeKo vernieuwt regelmatig haar producten. Nu nieuw in ons leveringsprogramma: de Easyroof veranda. Deze wordt gemaakt van onderhoudsarm aluminium, is robuust uitgevoerd en daardoor kwalitatief hoogwaardig. Door zijn goede prijs-kwaliteitverhouding is de Easyroof een hele interessante veranda.

Open Dagen SeGeKo weer een succes

Ondanks de vele negatieve verhalen over de economie, konden wij in het weekend van 6 en 7 oktober bij onze open dagen weer een overweldigend aantal bezoekers verwelkomen in onze showroom. Vele mensen keken in onze fabriek met moderne productiefaciliteiten hun ogen uit. Men verbaasde zich over het feit dat wij zelf zulke hoogwaardige producten kunnen maken met onze moderne productietechnieken.

Voor elke bezoeker lag er ook een leuke surprise klaar. We zijn blij dat we weer voor een groot aantal ge´┐Żnteresseerden een voorstel voor een overkapping, serre of carport mogen uitbrengen.

Informatie over carports uitgebreid

Sinds kort is onze informatie over carports op deze website aanzienlijk uitgebreid. Zo hebben wij een overzicht van alle carporttypes: vrijstaand, kopaanbouw, zijaanbouw en hangend. Ook kunt u meer lezen over de mogelijkheden en prijzen van carportverlichting.

Lees meer over carports »

Samenwerking met de HUBO in Ugchelen (Apeldoorn)

SeGeKo heeft een samenwerking met de HUBO winkel (T.Smit) in Ugchelen bij Apeldoorn gestart. Van alle SeGeKo producten kan hier, in 1ste lijn, informatie gekregen worden. Het door SeGeKo opgeleide personeel, kan u antwoord geven op de meeste vragen.

Lees meer »

Daarom SeGeKo


  • Onderhoudsarm materiaal
  • Persoonlijk contact
  • Creatief
  • Al 20 jaar uw totaalbouwer
  • Hoge kwaliteit
  • Zeer korte bouwtijd

Openingstijden


  • Maandag - Zaterdag09.30 - 16.00

Bezoek buiten de reguliere openingstijden is mogelijk op afspraak. Bel 0522 - 44 05 88.


Adres

Adres van SeGeKo

Industrieweg 12
7949 AK Rogat (Meppel)
T. 0522 - 44 05 88